top of page

Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vet bevriezen of vetcellen bevriezen genoemd. Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot -9˚C. Alleen vetcellen worden aangepakt, zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af.

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door bijvoorbeeld gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed.

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De behandeling is volledig veilig en je hoeft je geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s*.

* Bij bepaalde (huid)aandoeningen en ziekten, zoals fenomeen van Raynaud, hartkwalen en epilepsie wordt cryolipolyse afgeraden. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden voor personen met diabetes en zwangere vrouwen. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult beoordeelt onze specialiste of een cryolipolyse behandeling voor u geschikt is.

Hét alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. Daar waar je met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen*. Bij deze behandeling worden de vetcellen gekoeld, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen.

In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling. Hier komt geen naald bij aan te pas. Je kunt dus – in tegenstelling tot liposuctie – afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger!

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?

De behandeling kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet.

Zo kom je eindelijk af van hardnekkige lovehandles of buikje en kunt u uw taille en bovenbenen laten slinken.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. 

€ 480,00


€ 400,00


€ 325,00
bottom of page