top of page

Permanente laser ontharing
IPL-SHR

IPL staat voor Intense Pulsed Light. IPL flitsontharing is vandaag de dag een bewezen techniek om duurzaam af te rekenen met overbeharing. Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat met de IPL lichtflitsen ongewenste haren op een efficiënte, veilige en comfortabele manier kunnen worden verwijderd.

SHR staat voor SUPER HAIR REMOVAL

De Intense Pulsed Light is een watergekoeld systeem met een hoog geconcentreerd speciaal ontwikkelde lichtstraal , die via het pigment (melanine) van het haar naar het haarzakje gaat.Op het moment dat de lichtstraal in aanraking komt met het haarzakje wordt deze verhit en vernietigd. Het systeem is voorzien van variabele pulsdoseringen, pulsreeksen en pulsrepetities.

De groeifase van het haar bestaat uit 3 fases:

De groei fase (anagene)

De regressieve fase (katagene)

De rust fase (telogene)

De lichtstraal is het meest actief als de haren in de eerste fase, dus de groeifase zijn. Aangezien niet alle haren tegelijkertijd zich in deze groeifase bevinden ,zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een juist resultaat te komen. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos en de tijdsduur is afhankelijk van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn ongeveer 8-10 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen rekenen we een rust- periode van 4 -6 of 8 weken.

Voorafgaand vindt er altijd een uitgebreide intake plaats om te bekijken of er contra-indicaties zijn. Ook wordt bekeken of het type haar icm huidskleur geschikt is om te ontharen volgens de IPL methode. Verder dient u ook een protocol te ondertekenen Na 5 behandelingen vindt er een evaluatie plaats..

Voorbehandeling:

2 dagen vantevoren scheren (ligt eraan hoe snel het haar groeit)

Tussentijds:

Niet harsen, niet epileren

Niet bleken niet blonderen

Scheren is geen probleem

Nabehandeling:

Koelen met verkoelende gel of after sun

Eerste 48 uren niet in de zon of warmte

Eerste 2 weken na de behandeling niet scheren.


 

€ 900,00


€ 600,00


€ 999,00


Prijs en zone te besprekenbottom of page