top of page

IMAGE Skin Care & Peels

IMAGE Skincare

In onze facials staat het begrip ontspanning centraal en wordt je huid verrijkt met effectieve ingrediënten en ultiem verwend. Wel raden we aan van tevoren een huidanalyse te doen, zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Hieronder vind je een selectie van onze ontspannen, doch effectieve facials.

o2 Lift zuurstofbehandeling

Deze luxe facial is echt een aanrader vlak voor speciale dagen, zoals de kerstdagen of oudejaarsavond. De O2 Lift zorgt namelijk direct voor een zichtbaar frisse en stralende huid.

Dankzij de unieke combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden geeft de O2 Lift een liftend en stralend effect. Omdat deze behandeling je alle voordelen biedt van een peeling, maar geen hersteltijd heeft, is hij uitermate geschikt om jouw huid vlak voor een feestje een instant glow te geven!


Peelings

De peels zijn voor verschillende huidproblemen bedoeld. heb je een opfrissertje nodig of juist te veel aan pigment vlekken? Wij hebben verschillende formules voor die steeds een stapje verder kunnen gaan zodat we jouw huid het optimale resultaat kunnen geven. hiervoor is zeker eerst een intake nodig. een huidscan analyse zit zeker inbegrepen.
 

€ 500,00


€ 130,00


€ 100,00


€ 125,00


€ 115,00 vanaf


bottom of page