top of page

HydraFacial™

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven.

HydraFacial™ levert onmiddellijke enlangdurigeresultaten die je écht kan zien en voelen.Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateerttegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: Dieptereiniging + peeling. Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie. Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg metintense hydratatie diede dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + beschermingVerzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloedte maximaliseren. Eventueel optie voor ledlicht om het resultaat te verbeteren.

Wel zijn er een aantal combinaties mogelijk zoals het medische microneedling, chemische peels, dermaplanning en veel meer.

Wil je meer power voor je huid, neem dan een booster en of een lymfedrainage inclusief het led-licht -therapie.


Ook te combineren met de SinPen medische microneedling en de dermaplanning.
Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedendeingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen.

De HydraFacial™ serums richten zichspecifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne,pigmentvlekken, oneffenteint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijkebehandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.


Wat te verwachten:

Uw huid kan tijdelijke irritatie, trekkerigheid of roodheid ervaren. Dit zijn allemaal normale reacties die doorgaans binnen72 uur verdwijnen, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

• U kunt een irriterend en prikkelig gevoel in het te behandelen gebied ervaren. Deze sensaties verdwijnen over hetalgemeen binnen een paar uur.

• Ervaringen van klanten kunnen veriëren. Sommige klanten kunnen een vertraagd begin van deze symptomen ervaren.

• U zult waarschijnlijk direct na de behandeling resultaten zien en uw huid kan gedurende één tot vier weken zacht engehydrateerd zijn met de juiste thuisverzorging om de behandelresultaten te behouden.

• De huid is gevoeliger voor zonnebrand/zonbeschadiging. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon en gebruikminimaal SPF30 zonnebrandcrème.

 

€ 239,00


€ 189,00


€ 155,00


€ € 1195,00 eenheidprijs € 199,00


€ 945,00 eenheidprijs € 157,50


€ 775,00 eenheidprijs € 129,00


€ 139,00


€ 150,00


€ 30,00


bottom of page